De ultieme gids om af te vallen van smoothies.

Smoothies zijn een geweldig manier om gewicht te verliezen omdat je zelf de ingrediënten kan bepalen. Het is de perfecte laag in calorieën, vol geladen vezelbom wat je voor een lange tijd vol laat blijven.

Door te combineren met de juiste ingrediënten, kan je smoothies maken die een geweldige smaak hebben en nog eens jou helpen met kilo’s verliezen. Het duurt niet lang om te leren wat je moet gebruiken of hoe je de juiste combinaties moet maken.

afvallen

Smoothies om gezond af te vallen.

De reden dat smoothies je helpen om op een gezonde manier je gewicht te verliezen, is dat je al je vezels en vitamines in 1 glas binnen krijgt zonder het toevoegen van extra’s in overmaat of lege calorieën. Nadat je leert over de ingrediënten die je gebruikt om een gebalanceerde smoothie te kunnen creëren, ben je in staat om een goeie balans tussen proteïne, koolhydraten, vitamines en vezels.

Naast de basics, kan je een megavolle power house ingrediënten dat vol zit met vezelwaarde in je smoothie toevoegen zonder extra calorieën. Je kan ook elementen toevoegen die je gewicht verlies door je metabolisme te verhogen, geeft je meer energie en vult je op tot uren.Naast de basics, kan je een megavolle power house ingrediënten dat vol zit met vezelwaarde in je smoothie toevoegen zonder extra calorieën. Je kan ook elementen toevoegen die je gewicht verlies door je metabolisme te verhogen, geeft je meer energie en vult je op tot uren.

Ingrediënten voor gewicht verlies

Terwijl vele van de traditionele ingrediënten in smoothies gezond zijn heb je verschillen in de ingrediënten. Er zijn bepaalde ingrediënten die je gewicht verlies boosten op verschillende manieren.

Avocado:

Avocado’s worden als meeste voorkeur gezien als gewicht verliezer smoothie verdikker en wordt gezien als een ingrediënt dat extra romigheid toevoegt aan de smoothie. Ze leveren voldoende goede vetten, wat je vol genoeg en tevreden houdt tot je volgende maaltijd.

Bessen:

Van alles soorten bessen, aardbeien, bosbessen, frambozen en braambessen bijvoorbeeld, voegen een grote hoeveelheid smaak aan de smoothie zonder veel extra calorieën of suikers. Daarboven zitten ze vol met vezels en antioxidanten die je helpen tegen je immuun systeem.

Cayenne pepers:

De spice voegt niet alleen een kick toe aan je smoothie maar helpt je ook bij het verliezen van gewicht. De samenstelling is genoemd capsaicine.

Kaneel:

Kaneel helpt je bloed goed door te lopen en zorgt ervoor dat je bloedniveau hoog blijft. Het zorgt er ook voor om je metabolisme te verhogen en glucose. Hiervan krijg je als resultaat een vermindering van de hoeveelheid bloedglucose dat dus bewaard kan worden als vet. Door onderzoek is gebleken dat deze vet meer gevoelig is bij de bijwerkingen van kaneel dan elk ander deel van je lichaam.

Kokosnoot olie:

Dit is de nummer 1 smoothie afval ingrediënt. Gezonde vetten toevoegen in je smoothie en dieet is noodzakelijk als je serieus bent in het verliezen van gewicht en als doelt op optimale gezondheid. De predominante vetten in kokosnoot olie is goed om te gebruiken voor je lichaam als energy in plaats van dat het bewaard wordt als vet. Deze superfood houdt je vol, energiek en zorgt ervoor dat je je goed blijft voelen. Gebruik organische drankje kokosnoot olie voor je smoothies.